Activiteiten

DRAAI 33 is er voor iedereen van jong tot oud, hieronder ziet u een summiere opsomming van wat er zoal gebeurd. Onder het kopje Agenda in de menubalk treft u op de ene pagina een maand overzicht en op de andere pagina een toelichting op de activiteiten van deze week.

BILJART
Op verschillende dagen in de week wordt er gebiljart op de Draai. In clubverband (SRV de DRaai) of met een besloten gezelschap.

P1070022

ACCORDEONLES & MUZIEKNOTEN LEREN LEZEN
Op maandagmiddag tot begin avond is er accordeon les van Piet Verzijde. Ook geeft Piet een cursus noten leren lezen voor iedereen die kennis wil maken met het muzieknotenschrift om vervolgens zang of instrumentale lessen te kunnen volgen.  Meer informatie kunt u hier vinden of op de website van Asaneo.

accordeon

BROEKERHAVENKOOR
Standaard repeteert het Broekerhavenkoor op de woensdagmiddag van 13.45 tot 15.30 onder leiding van Ans Sluiters tel: 0299-687456. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

KOFFIEOCHTEND
De donderdagochtend is gereserveerd voor een lekker kopje koffie, een goed gesprek, soms een spelletje of een gezamenlijk handwerkproject. Twee keer per maand komt de haak-en breiclub hier bij elkaar.

koffieochtend

 

DIGITAAL CAFÉ
Digicafé heeft koffie, thee en geduld voor u bij de uitleg van e-mail, internet en andere digi handigheden. Elke donderdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur . Wilt u een ander helpen? ook dan bent u van harte welkom!

Gitaarles

Elke maandagmiddag  kun je bij DRAAI33 terecht voor Gitaarles van Gitaarschool Amsterdam www.gitaarschoolamsterdam.nl

BEWEGEN VOOR OUDEREN
We zijn nog op zoek naar iemand die het leuk vind om dit te gaan begeleiden.

SPELLETJES bij SRV de Draai
Op vrijdagmiddag organiseert Senioren Recreatie Vereniging de Draai een wisselend programma van spelletjes; klaverjassen, sjoelen, kienen, koersbal, rummicup, scrabble etc. In de agenda kunt u terug vinden welke activiteit er per week geprogrammeerd staat.

P1070021

OPEN EETTAFEL
Iedere maand organiseert WelzijnWonenPlus een open eettafel waar iedereen welkom is! Voor € 13,50  kunt u gezellig mee eten. Dus wilt u een keertje niet koken? Geef u dan op bij het Servicepunt van WonenPlus op tel.no. 0299-650480.

Samen eten

PIANOLES 
We zijn op zoek naar een enthousiaste pianoleraar en leerlingen zodat er weer lessen gegeven kunnen worden in DRAAI 33.

JAARVERGADERINGEN
De lokale verenigingen en stichtingen van Broek in Waterland houden hun jaarvergaderingen in DRAAI 33.

KUNSTROUTE BROEK IN WATERLAND
Een tweejaarlijks evenement rondom Hemelvaart waar ook DRAAI 33 graag aan meedoet.
Banner (website)