Activiteiten

DRAAI 33 is er voor iedereen van jong tot oud, hieronder ziet u een summiere opsomming van wat er zoal gebeurd. Onder het kopje Agenda in de menubalk treft u op de ene pagina een maand overzicht en op de andere pagina een toelichting op de activiteiten van deze week.

BILJART
Elke maandag en vrijdag wordt er druk gebiljart op de Draai. Op maandag morgen komen de dames bij elkaar en op maandag en vrijdagmiddag de heren. Het biljarten wordt georganiseerd door SRV de Draai.

P1070022

ACCORDEONLES & MUZIEKNOTEN LEREN LEZEN
Op maandagavond accordeon les van Piet Verzijde. Ook geeft Piet een cursus noten leren lezen voor iedereen die kennis wil maken met het muzieknotenschrift om vervolgens zang of instrumentale lessen te kunnen volgen.  Meer informatie kunt u hier vinden of op de website van Asaneo.

accordeon

BROEKERHAVENKOOR
Standaard repeteert het Broekerhavenkoor op de woensdagmiddag van 13.45 tot 15.30 onder leiding van Ans Sluiters tel: 0299-687456. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

KOFFIEOCHTEND
De donderdagochtend is gereserveerd voor een lekker kopje koffie, een goed gesprek, soms een spelletje of een gezamenlijk handwerkproject. Twee keer per maand komt de haak-en breiclub hier bij elkaar.

koffieochtend

 

DIGITAAL CAFÉ
Digicafé heeft koffie, thee en geduld voor u bij de uitleg van e-mail, internet en andere digihandigheden. Elke donderdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur . Wilt u een ander helpen? ook dan bent u van harte welkom!

Gitaarles

Elke maandag- en dinsdagmiddag  kun je bij DRAAI33 tereht voor Gitaarles van Gitaarschool Amsterdam www.gitaarschoolamsterdam.nl

BEWEGEN VOOR OUDEREN
Onder begeleiding van Jannie de Klerk (tel: 020-403 3108) elke vrijdagochtend samen lekker bewegen van 09.30 – 11.00 uur.

SPELLETJES bij SRV de Draai
Op vrijdagmiddag organiseert Senioren Recreatie Vereniging de Draai een wisselend programma van spelletjes; klaverjassen, sjoelen, kienen, koersbal, rummicup, scrabble etc. In de agenda kunt u terug vinden welke activiteit er per week geprogrammeerd staat.

P1070021

OPEN EETTAFEL
Iedere maand organiseert WonenPlus Waterland een open eettafel waar iedereen welkom is! We eten dan samen een warme maaltijd die klaar gemaakt wordt door een Marieke en Wouter Jesse van Eetwinkel Jesse. Voor € 10,- (leden € 9,-) kunt u gezellig mee eten. Dus wilt u een keertje niet koken? Geef u dan bij het Servicepunt van WonenPlus op tel.no. 0299-650480.

Samen eten

FILMHUIS BROEK
Op de eerste vrijdag van de maand! Zie de agenda voor de programmering.

CONVERSATIELES DUITS
Elke dinsdagmorgen geeft Gabi Both haar conversatielessen Duits in DRAAI 33. meer informatie treft u verder op de site aan. Gabi bellen kan ook altijd : 020-4033803

PIANOLES 
Elke donderdagmiddag en -avond geeft Frank van Rijswijk pianoles  DRAAI 33. meer informatie treft u verder op de site aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank tel: 06-83046081 / frankvanrijswijk@xs4all.nl

JAARVERGADERINGEN
De lokale verenigingen en stichtingen van Broek in Waterland houden hun jaarvergaderingen in DRAAI 33

KUNSTROUTE BROEK IN WATERLAND
Een tweejaarlijks evenement rondom Hemelvaart waar ook DRAAI 33 graag aan meedoet.
Banner (website)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.