Dansles voor kinderen

 

Peuterdans bij Aisha’s Dance Floor!peuterdans

Vanaf februari heeft de dansschool  Aisha’s Dance Floor, gevestigd in Sportcentrum Monnickendam, ook dependances in Broek in Waterland en Ilpendam.

De dansschool biedt cursussen die uitstekend zijn als vooropleiding voor wie verder wil op dansgebied maar bovenal is dansen een geweldige uitingsvorm van blijdschap en ontspanning wat in de danslessen erg belangrijk is!

Er is keuze genoeg: Streetdance, hiphop, breakdance, modern, ballet, peuterdans, afrodance, modern jazz en zumba.

Elke donderdagochtend is er een les peuterdans  in De Draai  voor kinderen van 2 en 3 jaar oud. In de les staat dansplezier natuurlijk voorop!

In deze levensfase beginnen lopen en taal zich te ontwikkelen en daarmee samengaand het denken. Het denken van een peuter is wel te benoemen als het gebruik van fantasie. Springen, rollen, zwaaien, klappen, kruipen. In de lessen word er op een creative manier ingespeeld op de fantasie van het kind.

Het maken van soepele bewegingen en het ontwikkelen van een goede motoriek is erg belangrijk voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling die gestimuleert wordt tijdens het bewegen. Veel begrippen worden duidelijk voor een kind wanneer ze omgezet worden in beweging.

De les wordt gevuld met leuke vrolijke kinderliedjes en creatieve dansverhalen.

 

Heb jij een peuter die niet stil kan staan wanneer zijn/haar lievelingslied gedraaid wordt? Kom elke woensdagochtend naar de peuterdans onder leiding van Aisha de Groot.

Tijd:      10:45 tot 11:15 uur
Prijs:   € 5,50 per les.

Contact: aishasdancefloor@gmail.comAisha's Dance Floor logo

Tel: 0615964373

Website: aishasdancefloor.nl

Facebook: www.facebook.com/aishasdancefloor

 

2 gedachten over “Dansles voor kinderen

  1. Hoi Aisha, ik vroeg me af of je ook breakdance les geeft en of dat ook geschikt is voor jongetjes van bijna 7. Groet! Maike

  2. Hoi Maike,

    Leuke vraag die je stelt. Je vraag is naar Aisha gestuurd. Zij zal je zeker informeren.

    Vriendelijke groet,
    DRAAI33

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.